پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان:

کشتار شیعیان کشمیر نسل کشی است

کشتار شیعیان کشمیر نسل کشی است

زنجان- رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: کشتار بی‌رحمانه جمعی از مسلمانان مظلوم و مردم بی گناه کشمیر نسل کشی است و نباید در مقایل این نسل کشی سکوت کرد.

حجت الاسلام فیروز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کشتار شیعیان مظلوم کشمیر، افزود: اخیرا در اقصی نقاط دنیا بر علیه بشریت و انسانیت به خصوص مسلمانان ظلم و جنایت صورت می گیرد و همه سازمان های مدعی حقوق بشر سکوت کردند.

وی اظهار کرد: شیعیان به علت جایگاه پر قدرتی که در دنیا دارند مورد کشتار قرار می گیرند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: ما ضمن اعلام همدردی با این عزیزان از تمامی روحانیون و ائمه مساجد در بحث بصیرت افزایی وحمایت زبانی و تبیین این موضوع که دشمنان نمی توانند جایگاه شیعیان را تضعیف کنند تاکید لازم را داریم.

خسروی تاکید کرد: سرکوب و کشتار مردم کشمیر نوعی نسل کشی مسلمانان بوده و این عمل  نادرست از سوی استکبار محکوم است و جلوی این کار ناجوانمردانه باید گرفته شود.

وی گفت: وظیفه کشور ما حمایت از مظلومان در سراسر جهان است و مردم شیعه منتظر مجازات این کشتارها هستند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان تاکید کرد: کشتار بی‌رحمانه جمعی از مسلمانان مظلوم و مردم بی گناه کشمیر دل همه شیعیان را غمگین کرد و نباید در مقایل این نسل کشی سکوت کرد.

خسروی گفت: کشورهای استکبار دنیا تنها به دنبال تأمین منافع خود در سایر کشورها هستند و همه اقدامات کشورهای استکباری در منطقه تنها برای منافع خودشان است.

وی تصریح کرد: استکبار با کشتار شیعیان می خواهد ریشه مسلمان را از بین ببرد.

کد خبر 3721709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha